Fietsendief op Julianaweg dankzij spoor in verse sneeuw gepakt

fiets in de sneeuw.jpg

Zondagmorgen 24/1 heeft de politie op de Rijnesteinhof een fietsendief in de kraag gevat. Omstreeks 07.10 uur kreeg de politie een melding van een getuige dat een rijwiel gestolen werd op de Julianaweg. Ter plaatse troffen agenten in de sneeuw een vers sleepspoor aan. De Sterke Arm volgde het spoor en kwamen na een kilometer bij een huis terecht. Hier stond de gestolen fiets. Verder was duidelijk te zien dat er iemand via de tuin het huis was binnengegaan. De dienders belden aan en troffen de 31-jarige dief in zijn huis aan. De man mocht voor verhoor mee naar het bureau. Via hetzelfde sleepspoor konden de politiemensen ook de eigenaar van de fiets achterhalen en maakten hem blij met zijn eigen fiets.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten