Open Dag UCK met workshops (ook voor kinderen): zondag 24 januari

uck!eeldend f wiersma 3.jpgKennis maken met de activiteiten die de afdeling beeldende kunst van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) het hele jaar door organiseert? Dan kunt u op zondag 24 januari naar de Open Dag (13.00-16.00 uur) van het UCK gaan (lokatie in onze wijk: Verlengde Hoogravenseweg 150b). In het voorjaar starten allerlei cursussen zoals Sieraden ontwerpen, Binnenhuisarchitectuur, Keramiek en Model boetseren.

Op zondag de 24ste kan men werk van cursisten zien, demonstraties bijwonen van Steenhouwen en Houtbewerking, kennismaken met docenten en een paar inloop-workshops volgen: Model boetseren, Tekenen & schilderen en een speciale workshop voor kinderen. Alle (gratis) workshops vinden plaats tussen14.00-15.00 uur.
Voorts is er informatie over cursussen als: De Beeldende Route, Mode en Kunst, Over Illustreren, Grafiek, Mens in Beeld, Kinderatelier Artbox, Interieurstyling en verschillende teken- en schilderlessen.
(Info: tel. 030- 233 99 51 of mail Caroline van Rhijn: crhijn@uck.nl)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten