Roofoverval in onderdoorgang ’t Goylaan

duurstedelaanonderdoorgang.jpggoylaanonderdoorgang.jpg

Een 58-jarige vrouw werd op donderdagmiddag 21 januari beroofd van haar tassen. Zij liep rond 17.45 uur vanaf ’t Goylaan door de onderdoorgang van het in maart te slopen gebouw naar de Duurstedelaan. Plotseling werd zij van achteren beslopen door twee jongens die haar beide tassen afrukten en ermee vandoor gingen de Duurstedelaan op en de Wijnesteinlaan in. De verdachten zijn twee getinte jongens van 1.70-1.80 meter. Zij droegen donkere kleding. Eén van hen had een muts met oorkleppen.
Getuigen van de beroving wordt verzocht contact op te nemen met de politie (via tel.: 0900-8844)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten