‘Marktplaats’ voor burenhulp en vrijwilligerswerk is verhuisd

rajaeensusan.jpgtijdvoorelkaar.gif

Op de foto, afkomstig van de site TijdVoorElkaar ziet u Rajae en Susana, die elkaar hebben leren kennen via datzelfde TijdVoorElkaar ( "Marktplaats voor vrijwilligerswerk en burenhulp" in Lunetten, Hoograven, Tolsteeg en de Bokkenbuurt, een initiatief van Portes.)

TijdVoorElkaar is verhuisd. Hield ‘sociaal makelaar’ Esther van Oss, tel. 0653 697 329 voorheen kantoor in buurthuis ’t Bokkie; sinds kort kunt u haar vinden in buurthuis De Tol (Jan van Arkelstraat 55, 030-2882247) 

Het relaas van Rajae en Susana is een ‘succesverhaal’ op de site van TijdVoorElkaar (waarop nog meer nog meer burenhulp- en buurtinitiatieven-verhalen te lezen zijn):  "Op een vrijdagochtend hebben Rajae en Susan afgesproken, vandaag bij Rajae.
Er staan hartige pannenkoekjes op tafel en nog veel meer lekkernijen, zoals marmercake en chocolaatjes. Ook staat er een groot dienblad met blauwe theeglazen en Rajae schenkt Marokkaanse zoete thee. Rajae was op zoek naar een Nederlandse vriendin om de taal nog beter te leren spreken maar vooral ook om lekker te kunnen kletsen. Tot nu toe had ze alleen Marokkaanse vriendinnen. Susan wil juist wat meer leren over andere culturen. Ze vond het bijvoorbeeld erg leuk dat ze aanwezig mocht zijn bij een offerfeest. De ene keer spreken ze af bij Susan, de andere keer bij Rajae."

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten