Cursus Sieraden ontwerpen vanaf 10 februari bij het UCK (Verl. Hoogravenseweg 150b)

uck_karin kortenhorst.jpg

Dit is Karin Kortenhorst, bekend van de zesdelige televisiecursus “Het mooiste sieraad maak je zelf” bij omroep Teleac.

Op woensdag 10 februari a.s. start een nieuwe 14-delige cursus Sieraden ontwerpen, gegeven door Kortenhorst, bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) aan de Verlengde Hoogravenseweg 150b. In de lessen worden sieraden gemaakt in de breedste zin van het woord. Men leert de basistechnieken van het edelsmeden door middel van een aantal opdrachten kennen.  

Karin Kortenhorst heeft veel ervaring opgedaan in de loop van haar carrière, zo heeft ze in Zuid-Afrika workshops gegeven onder de titel “Weird about Wire” in samenwerking met de Stellenbosch University, de Mondriaan Stichting en de Nederlandse ambassade.
Zie ook: hier  

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten