Jongen (18) aangehouden vanwege gestolen scooter

goyln-bordje.jpg

Een 18-jarige Utrechter is aangehouden op verdenking van diefstal of heling van een scooter. Politiemensen zagen hem op vrijdag 18 december omstreeks 20.15 uur over het Goylaan rijden zonder helm op en ook zat er geen gele plaat op de scooter. Toen de agenten hem wilden controleren, vluchte hij naar de achterzijde van flatwoningen aan de Hooft Graaflandstraat. 
Daar probeerde de man de scooter in een berging te doen, maar toen hij de politiemensen zag, liet hij de scooter vallen en gimg hij het portiek in. De scooter bleek onlangs gestolen te zijn. Kort daarna  later werd de 18-jarige  alsnog in de flat gearresteerd en vastgezet voor nader onderzoek en verhoor. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten