Bedrijfsverzamelpand Detmoldstraat 11 wordt verbouwd

detmoldstraat11gebouw.jpgcarribeanservice.jpgHet bedrijfsverzamelgebouw aan de Detmoldstraat 11, om de hoek van het Smaragdplein, wordt vanaf januari verbouwd. Zo meldt ons Irma Panka-Fernandes van Reisbureau Caribbean Service:

"Ons reisburo is samen met andere bedrijven gevestigd aan de Detmoldstraat 11. De eigenaar van ons pand begint in januari met een grote renovatie voor dit verzamelpand (reisburo/garage/naai-atelier enz enz). Onze buurtbewoners zullen hier mogelijk hinder van ondervinden en zeker zullen zij zien dat er het een en ander aan de hand is", aldus Irma Panka-Fernandes, die tevens iedereen de beste kerstwensen doet.

(Wordt wellicht vervolgd)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten