Ontstressen door stoelmassage door duw en trek-therapeute

christa klein.jpgstoelmassagestoel.jpgChrista van Ommeren, stoelmasseuse en ‘duw en trek’-therapeute te Hoograven, meldt deze wijkwebsite dat haar praktijk (aan de Brasemstraat 103)  alweer zes jaar bestaat.
"Om het 6 jarig bestaan te vieren kunnen nieuwe cliënten in de maand december terecht voor een stoelmassage voor maar €12,50. Leuk om eens uit te proberen", aldus Christa..

Stoelmassage is een drukpuntmassage die gebaseerd is op eeuwen oude Oosterse massagetechnieken die de energiebanen van het lichaam beïnvloeden. Deze massage wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel waarbij men zijn kleding gewoon aan kan houden. Door. druk uitoefening op drukpunten die langs deze energiebanen van het lichaam liggen, wordt de energiestroom positief beïnvloed en blokkades opgeheven. De natuurlijke energie gaat weer stromen. Na een behandeling voelt men zich weer ontspannen en fit.

Stoelmassage is in principe goed voor iedereen maar vooral voor mensen die last hebben van stress, gespannen nek, schouders, rug, armen en/of handen, spanningshoofdpijn, moeite hebben met concentreren of vaak een lusteloos of vermoeid gevoel ervaren. (Mensen die medicijnen slikken, of onder behandeling zijn van een arts, dienenhierover eerst te overleggen met de arts.)
Zie ook: http://www.handsonstoelmassage-tuina.nl/

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten