Smartlappenkoor Vergeetmenieten zoekt zangstemmen

vergeetmenieten.jpgZe zoeken zangstemmen, met name mannelijke…

Met als achtergrondmuziek het barcodescan-gepiep der kassa’s kan men in de Plusmarkt op het Smaragdplein, tussen OV-chipcard-opwaardeerapparaat en volautomatische digitale fotoprinter, een ouderwets berichtenmedium aantreffen: een bord met daarop schots en scheef geprikte en geplakte, handgeschreven en gedrukte, advertenties.
Eén daarvan was van het onlangs opgerichte Utrechtse Smartlappenkoor (voor 50 plussers) De Vergeetmenieten.
Ze zoeken zangstemmen, met name mannelijke…
Bent u geïnteresseerd om uw zangkwaliteiten in te zetten voor het uiten van kommer, hunkering & verlangen? Naar de supermarkt lopen hoeft niet. Klik gewoon voor nadere info op deze link: http://www.devergeetmenieten.nl/

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten