Laatste dag Collecteweek ten bate van Multiple Sclerose-onderzoek (23-28 nov.)

hannah en julia.jpgVandaag, zaterdag 28 nov, is het  de laatste dag om een duit in de collectebus van het Nationaal MS Fonds te doen. Geen collectant gezien? Klik dan eventueel door op ‘Lees meer’; in het tweede deel van dit stukje vindt u een link naar de site van het MS Fonds..

We weten helaas nog steeds niet hoe MS (Multiple Sclerose) ontstaat of hoe we het kunnen genezen of voorkomen. Maar lijdzaam toezien hoe steeds meer mensen ziek worden……willen wij dat? 

Daarom zet het Nationaal MS Fonds zich in om zoveel mogelijk patiënten te ondersteunen. 
Daarom gaan vele vrijwilligers namens het Nationaal MS Fonds tijdens de collecteweek van 23 t/m 28 november op pad, ook in Tolsteeg, Hoograven en Bokkenbuurt, om uw bijdrage in ontvangst te nemen. 

 
We weten nu dat MS geen spierziekte is  (zoals nog steeds veel mensen denken). MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Maar hoe ontstaat het? Waarom hebben meer vrouwen dan mannen MS? Waarom komt de ziekte meer voor in landen met een koel klimaat?

logo-ms-fonds.jpgHet Nationaal MS Fonds blijft zich inzetten om zoveel mogelijk van deze vragen te beantwoorden en mensen met Multiple Sclerose te blijven ondersteunen.
Dit kan het MS Fonds alleen doen dankzij de inzet van vrijwilligers, collectanten, donateurs, coördinatoren. De huis-aan-huiscollecte is de belangrijkste inkomstenbron van het MS Fonds. 
Wilt u een vlag hijsen, zich aanmelden als collectant of heeft u andere vragen? Neem contact op met het Nationaal MS Fonds, 010-591 98 39 of via http://www.nationaalmsfonds.nl/ of doe een donatie op giro 5057 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten