Design uw eigen tuin: (beginners-)cursus bij UCK

tuinarchversailles.jpgBent u uw saaie of rommelige tuin zat? Er is hoop voor 2010.. Men kan een (10-delige beginners-)tuinarchitectuurcursus à € 185 (U-pas € 93) volgen bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) aan de Verlengde Hoogravenseweg 150b. De cursus start op dinsdag 8 december. Cursusleider is de ervaren tuinarchitect Clarine Hofstee, die u zodanig klaar wil stomen dat u komend voorjaar staat te popelen om de tuin aan te pakken.
 "De theorie over vormgeving wordt ondersteund met praktische opdrachten. Je ontwikkelt vaardigheden om je eigen tuin te ontwerpen. De nadruk ligt op de vormgeving en daarnaast komt het beplantingsplan aan de orde. Er wordt uitgelegd wat aspecten van vorm en compositie zijn en waarom ze zo belangrijk zijn bij het ontwerpen van je tuin. We proberen in de cursus tot een eindontwerp te komen. We behandelen onder andere ruimte en massa, grootte, verhoudingen en schaal, vorm, lijn en kleur en het gebruik van de beplanting", aldus het UCK.

Start: dinsdag 8 december 2009
Voor: beginners
Duur: 10 lessen
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Docent: Clarine Hofstee
Prijs: € 185 (U-pas € 93)
Locatie: Verlengde Hoogravenseweg 150b
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Caroline van Rhijn, Coördinator Beeldende Kunst van het UCK. E-mail: crhijn@uck.nl of (030) 233 99 55.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten