Kelderbox-brandstichtingen in de Hooft Graaflandstraat

brandhoofltgraafland.jpgHopelijk gaat het voorbij. Een (inmiddels) studentenflat aan de Hooft Graaflandstraat (hoek ’t Goylaan) is een paar keer doelwit geweest van (pogingen tot) brandstichting in kelderboxen. De politie, die vaker surveilleert bij het flatgebouw, vermoedt dat de daders vandalen uit de buurt zijn. Hun motief is onduidelijk. Het is raadzaam om bij onraad meteen 112 te bellen.
De flat aan de Hooft Graaflandstraat is van woningcorporatie Mitros en moet vanaf maart volgend jaar gesloopt worden. Tot en met februari is het pand gehuurd door de stichting Studenten Huisvesting Utrecht, en wonen er mensen anti-kraak. De sloop van de flat staat, samen met de flats aan de zuid-zijde van de ’t Goylaan voor komend voorjaar 2010 op het programma

Zie ook: http://aanzetnet.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=184&Itemid=44

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten