Graffitikunstschutting (tijdelijk?) weg

mixrotsoordmulti.jpgOp de hoek van de Diamantweg en Briljantlaan, aan het niet al te overzichtelijke kruispunt (met ook WA Vultostraat en Smaragdplein), vordert de bouw van appartementengebouw ‘De Steenhouwer’ gestaag. Er klinkt muziek van een hitradiozender en men boort, timmert, enz. er lustig op los. De bouwvakkers zitten tamelijk krap in ruimte voor opslag rondom het gebouw.
Dezer dagen is/was men ook bezig met kabelaanleg en grondwerkzaamheden, waardoor het toch al versmalde fietspad aan de Briljantlaan bij de stoplichten nagenoeg verdween. Tevens werd daarvoor een groot deel van de door (graffiti)kunstenaar Johan Manschot bespoten (en rijk van details voorziene) schutting verwijderd. Daarom plaatsen we maar foto’s van die graffiti-kunst hier op de site…

Zie ook: http://echtjohanmanschot.web-log.nl/echtjohanmanschot/2009/05/de-steenhouwe-1.html

grafittisschuttingherototal.jpggraffittihoekdiamnatbriljant.jpg

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten