Gratis beautysalon voor vrouwen op woensdagmiddag 25 november

beautysalon.gif

"’t  Bokkie" is niet de meest voor de hand liggende naam voor een beautysalon voor vrouwen. Toch is dit geen grap: op woensdagmiddag  25 november, van 14.00 tot 17.00 uur, organiseert Moedercentrum Stabij een beautysalon in Buurthuis ’t Bokkie (Elandplein 25).
De Beautysalon is bedoeld voor vrouwen vanaf 18 jaar die zin hebben in een gezellige middag met allerlei schoonheidsbehandelingen en sportactiviteiten. Daarnaast kunnen dames diverse adviezen inwinnen voor een gezonde levensstijl en aan de slag in verschillende workshops.

Zowel de innerlijke als de uiterlijke schoonheid krijgt aandacht! Lekker in beweging met Zumba-dansen, voedingsadvies inwinnen, gezonde hapjes maken, haarverzorging, massages, voetverzorging, visagie en nog veel meer. Het aantal plaatsen in de workshops is beperkt, dus vol=vol. Wellicht een leuke middag voor vriendinnen, moeders en dochters, buurvrouwen, zussen en alle anderen. Alle activiteiten zijn gratis!. Ook voor kinderen is er een apart ‘beauty’-programma, zij betalen hiervoor €0,50. Heeft u vragen of opmerkingen, bel dan naar: 030-2548010, of mail moedercentrumstabij@portes.nl
Deze middag is een initiatief van Portes en wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Utrecht, Aveant, Indigo, GG&GD en het Rode Kruis.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten