Boeiende filmportretten brengen ideeën in beeld

Briljante ideeënHoograven is volop in beweging. Betrokken bewoners denken na over hun eigen wijk en komen met allerlei goede ideeën en initiatieven. Aanzet toont een twintigtal boeiende videoportretten van bewoners die hun creativiteit de vrije loop lieten en daarover vertellen.

Want hoe tevreden je misschien ook bent over de buurt waar je woont, het kan altijd nog wat beter, mooier of gezelliger. Maar niets gaat vanzelf, bewoners zijn vaak de motor achter veranderingen. De portretten vormen een kleurrijk palet van ‘Briljante ideeën in Hoograven’. Maar misschien zijn ze ook wel inspiratiebron voor anderen…een goed idee kan zomaar in een klein hoekje zitten.

De filmpjes zijn gemaakt door Rien Hordijk (Hordijk Loopbaanperspectief), bewoonster Monique de Jong (Innerste Buiten) deed de interviews. De webvideo is onderdeel van het Briljante Ideeën project dat vorig jaar zomer startte en al menig resultaat opleverde. Een team deskundigen staat paraat om te helpen bij de uitwerking: Gabriëlle van Asseldonk (Linssen en van Asseldonk), Joop Hofman (Joop Hofman Allianties), Rein Sohilat (FORUM), Aart-Jan Voogt (Wijkbureau Zuid), Riet Lenting (Portes) en coördinator Freerk Veldkamp.

Ook een idee? Kom in beweging! Meer info of ideeën aanmelden: Wijkbureau Zuid, zuid@utrecht.nl, telefoon 030 286 00 00.

‘Briljante Ideeën’ is onderdeel van het Wijkactieplan ‘Hoograven in de Lift’.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten