Gaslek (door trillingen zwaar verkeer?) gedicht in Hoograven

gasleiding.jpg

Donderdagochtend 12 nov, is een gaslek in Hoograven gedicht, zo heeft RTV Utrecht gemeld. Het lek, vermoedelijk veroorzaakt door trillingen van zwaar verkeer, werd omstreeks 8.15 uur ontdekt. Na groot alarm rukten de hulpdiensten van Utrecht, maar ook uit Houten en IJsselstein, grootschalig uit en werden o.a. de  Duurstedelaan en de Wijnesteinlaan voor het verkeer afgezet. Ontruiming van woningen werd niet nodig geacht.
Toevallig alweer een gaslek in de regio, nadat vorige week, donderdag 5 nov, op twee plaatsen gas ontsnapte: in de Uithof (fluor uit gasflessen; 6 mensen onwel; 300 mensen geëvacueerd) en in De Bilt (gat in leiding; tientallen mensen die hun woning moesten verlaten.)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten