Geslaagde foto-expo ‘Zone (0)30 Utrecht-Berlin’; Herman aait Boedha..

herman-aarsman-300x218.jpgDe foto-expo ‘Zone (0)30 Utrecht-Berlin’ zou nog een tijdje te zien in (etalages van) al dan niet leeg staande winkels aan beide kanten van de ’t Goylaan. Er is ook een boek van gemaakt.
Tijdens  ‘Kultursonntag Niemandsland’ in Hoograven (8 november) was het, alvorens later mist en schemering onverbiddelijk toesloegen, dankzij een fel najaarszonnetje (zonnebril niet overdreven), aangenaam toeven en wandelen van lokatie naar lokatie, langs de rijk geschakeerde kleurenpracht van het uitgedunde gebladerte in de bomen.
Bij de knetterende Harley Davidson Club Utreg kon je die dag met koffie of bier binnen bij de kachel zitten of op de veranda van hun saloon. Op de kinderboerderij bracht sopraan Lara Diamand Duitse liederen van Schubert tot Weill ten gehore. Bij Pastoe waren er Bratwurst & Kartoffelsalat, expo en psychedelische digitale  ‘vloeistofprojecties’ door Japanners. ’s Avonds zou nog ‘weemoedige warme’ techno weerklinken in Tivoli de Helling.
Nog het meest gecharmeerd waren wij door de druk bezochte tentoonstelling annex boekpresentatie ‘Zone (0)30 Utrecht-Berlin’ in de voormalige fietsenwinkel van Ekeris aan de ’t Goylaan (tegenover de nieuwe winkel van Ekeris).De fotografen Sahar Roumiz en Rogier Alleblas toonden daar een geslaagde vervlechting van twee series schitterende foto’s van mensen uit de Berlijnse Utrechter Strasse (door Alleblas) en uit de Hoogravense de ’t Goylaan (door Roumiz). De fotoboeken vlogen terecht als warme broodjes over de toonbank.

zone030-300x209.jpg

 

 

 

 

 

Zie ook :
http://www.happymess.nl/zone030/
http://kunstinmijnbuurt.nl/nl/?p=1422
http://aanzetnet.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=165&Itemid=1
http://www.culturelezondagen.nl/cz/do.php?a=show_visitor_sunday&s=51&page=1018
http://www.hoogravensbelang.nl/index.php?paginaid=4

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten