8 november: Duitse lunch en Berlijnse liederen op Rotsoord

3 lara diamand en georgina coligton brengen dierenliederen.jpgSopraan Lara Diamond (1973) en pianiste Georgina Collington (1974) brengen vanaf 12.00 uur op Dierenweide Nieuw Rotsoord (Briljantlaan 101) een concert met Berlijnse liederen onder de titel  ‘Berlin im Licht: von (Hanns) Eisler bis (Kurt) Weill’.
De (stedelijke) Culturele Zondag in Utrecht staat op 8 november in het teken van Berlijn. (Morgen is het 20 jaar geleden dat de Muur viel.)
Diamand is regelmatig te horen in oratoria van Bach, Mozart, enz. en zingt ook in opera’s.
De geboren Britse Collington speelt kamermuziek, is soliste bij orkesten en pianodocent in Amsterdam. De dames traden vorig jaar,  tijdens het Uitfeest, ook al samen op op de Dierenweide.

lara diamand en georgina coligton.jpgVanaf 12.30 uur is er een gratis biologische Duitse lunch. Hiervoor dient men wel te reserveren via info@rotsoord.nu

Stichting Rotsoord Nu organiseert culturele activiteiten in het gebied Rotsoord, die zijn gerelateerd aan het industrieel erfgoed op Rotsoord. Jaarlijks worden een aantal culturele activiteiten georganiseerd, voor en door de buurt, in samenwerking met andere (buurt) organisaties.

 

Zie ook : http://www.georginacollington.nl/
http://www.laradiamand.nl/Lara_Diamand/Lara_Diamand.html
http://www.rotsoord.nu/rotsoord/
http://www.nieuwrotsoord.nl/

flyer8nov2009.gif

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten