Er ist ein Berliner: warme techno van Apparat in Tivoli de Helling

sascha ring alias apparat2.jpgEen hele mond vol en ook nog in hoofdletters: "UTRECHT MEETS BERLIN:
APPARAT (LIVE) VS TRANSFORMA (VISUALS) & SKATE (DJ) & 030303". Dat is het afsluitende programma van ‘Kultursonntag Niemandsland’ op 8 november, vanaf 22.00 in Tivoli de Helling.

Apparat (Sacha Ring) is een van de Berlijnse elektronische helden. Apparat sloopt de muren van de techno, door vanuit warme weemoed te werken. En, niet onbelangrijk: door zichzelf daarbij steeds weer opnieuw uit te vinden. Begonnen vanuit de minimale dansmuziek, bewandelde Apparat op zijn album Walls uit 2007, een ode aan zijn zwaarbeladen stad, uitermate spannend de niemandslanden tussen de elektronische kant van de muur – knisperende elektronica en broken beats- en de ‘menselijke’ zijde – sixtiespop en symfonische rock.

Eerder dit jaar liet Apparat een sterke indruk achter met Moderat, zijn samenwerking met Modeselektor en VJ’s Pfadfinderei (zaterdag, 7 november in C(entraal)M(useum) Studio), Na zijn tour met Moderat staat Apparat te popelen om weer onder eigen naan op te treden. Tijdens Niemandsland wordt Apparat visueel begeleid door VJ’s Transforma, de vaste VJ’s op zijn eigen label Shitkatapult, dat hij oprichtte met T.Raumschmiere.
De omlijsting is van DJ Skate en dj-collectief 030303, dat niet alleen de netnummers, maar ook, samen met de Born Digital VJ’s, de sound en beelden van Utrecht en Berlijn prachtig stampend ineen vlecht. Toegang € 10,-

sascha ring alias apparat.jpgEerder dit jaar liet Apparat een sterke indruk achter met Moderat, zijn samenwerking met Modeselektor en VJ’s Pfadfinderei (zaterdag, 7 november in C(entraal)M(useum) Studio), Na zijn tour met Moderat staat Apparat te popelen om weer onder eigen naan op te treden.
Tijdens Niemandsland wordt Apparat visueel begeleid door VJ’s Transforma, de vaste VJ’s op zijn eigen label Shitkatapult, dat hij oprichtte met T.Raumschmiere.
De omlijsting is van DJ Skate en dj-collectief 030303, dat niet alleen de netnummers, maar ook, samen met de Born Digital VJ’s, de sound en beelden van Utrecht en Berlijn prachtig stampend ineen vlecht. Toegang € 10,-

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten