Diefstal van bouwterrein aan de Duurstedelaan

bivakmuts.jpg

Zondagavond (25/10) heeft de politie twee mannen aangehouden omdat zij een diefstal van een bouwterrein aan de Duurstedelaan hadden gepleegd. 
 
Omstreeks 23.25 uur meldde een getuige dat twee mannen op een bouwterrein ter hoogte van de Duurstedelaan liepen. Twee mannen opende het hek van het bouwterrein. Even later liepen zij met twee zakken het terrein weer af.
 
Agenten zagen de auto met de twee verdachten op de Constant Erzijstraat rijden. Het tweetal, 21 en 24 jaar oud afkomstig uit Driebergen en Utrecht, werd gecontroleerd. In de auto vonden de politiemannen: twee jerrycans met brandstof,  diverse inbrekerswerktuigen, een bivakmuts en een groot mes … De mannen moesten voor verhoor mee naar het bureau.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten