Organisatie Speelgoedbeurs schonk ‘Bandenslinger’ aan Bouwspeeltuin de Kameleon

bandenslinger2009 sp.toestel 06.jpgElk jaar organiseren vrijwilligers van Portes, zo`n 60 vrouwen uit Hoograven, meerdere kleding- en speelgoedbeurzen in buurthuis de Ravelijn. Op 28, 29 en 30 oktober is het weer zo ver (zie Agenda rechts op deze pagina of via het tabblad Agenda bovenin)
Als voorproefje op deze populaire tweedehandsspeelgoedmarkt vond zaterdagmiddag 17 oktober r de opening/onthulling en inwijding door kinderen plaats van een gloednieuw speeltoestel in Bouwspeeltuin de Kameleon (Verlengde Hoogravenseweg 2a). Het speelobject heet ‘Banden Slinger’ en is gefinancierd uit de winst van eerdere speelgoedbeurzen.
Tijdens deze beurzen brengen mensen gebruikte kinderkleding en speelgoed in voor de verkoop.Honderden klanten maken dankbaar gebruik van deze gelegenheid om voor weinig geld leuke tweedehands kinderkleding en speelgoed te kopen. 

bandenslinger2.jpg

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten