Donderdag spelinloopochtenddag

spelende_kinderen2.jpgspelende_kinderen.jpgWie in deze wijk wil dat zijn/haar zoon of dochter met andere kinderen speelt, en/of met andere ouders over de opvoeding en de ontwikkeling van kinderen wil praten, en/of samen met haar kinderen wil knutselen, spelen en zingen.
Dié ouders kunnen overwegen om op een donderdagochtend (10.00-12.00) naar de ‘spelinloop’ in de Jan Willem vd Meeneschool (Ridderlaan 4) te gaan.

JW van de Meeneschool: spelinloopschoolDe spelinloop biedt de mogelijkheid om het kind in contact te laten komen met andere kinderen waar ze mee kunnen spelen en leren. Voor de ouders biedt het de mogelijkheid om, onder het genot van een kopje koffie, samen met andere ouders ervaringen uit te wisselen. Kortom: wellicht een (terugkerende) bijeenkomst waarin het nuttige, het sociale én het aangename verenigd worden.
Vrijblijvend een keertje kijken en meedoen mag best! Vrienden of buren met hún kinderen meenemen wordt van harte aanbevolen. Voor meer informatie kunt u bellen met: Annemiek van Gurp, Tel:06-81687651

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten