Dutch Design Double: uw ‘koppelkiekjes’ op een groot scherm in Hoograven?

couple-03.jpgDutch Design Double tussen Dam en Dom… Jawel, promo-mensen gebruiken heel wat letters D om u er op te wijzen dat in Utrecht en Amsterdam tussen 18 september en 11 oktober omstreeks 25 internationaal georiënteerde designevenementen op 20 lokaties plaats vinden. (Overigens staat ‘design’ voor ‘vormgeving’ of ‘ontwerpen’.)  

Één project dat onder die DDDDD-paraplu valt heet ‘Koppelkiek’: "speelbaar in heel Hoograven van 18 september t/m 11 oktober". Het gekiek is inmiddels gestart en foto’s komen binnen bij de organisatie. Aanmelden kan nog steeds. "Ga naar buiten om foto’s te maken van jezelf met anderen". Upload de foto’s naar  http://koppelkiek.nl/ voor punten. Mogelijke prijs:………een fotocamera.

 

 

koppelkiek.jpg

Koppelkiek is een ‘social game’, een spel dat je gezellig samen met anderen doet dus. Bedoeling is dat spelers punten verdienen door foto’s te maken van zichzelf met een ander: een bekende of eventueel juist een totaal onbekende, in uiteenlopende situaties. De gezamenlijke fotoverzameling die zo tot stand komt wordt uiteindelijk op een groot scherm, of meerdere schermen, in de wijk getoond.
Zo ontstaat er een overzicht van de momenten die mensen in Hoograven bijeen brengen. Dat is althans het nobele streven van de verzinners (designers) van dit tijdverdrijf met camera.
Koppelkiek is ontwikkeld door ontwerpstudio ‘Hubbub’, die zich toelegt op "sociaal-fysieke games in de openbare ruimte".
Meer info:  http://koppelkiek.nl/. Er is ook een Infocentrum aan ‘t Goylaan 99 (elke woensdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00.) En voor het totale DDD-evenement, zie: http://www.design.nl/dutchdesigndouble/

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten