Volkszangers Ronnie van Bemmel en Jurjen Kers op Happening Hoograven

demonstratiegroepmymotion.jpgDe Happening Hoograven is een groots jaarlijks festijn voor en door bewoners uit Hoograven, Tolsteeg, Bokkenbuurt, Lunetten, enz.  Zaterdag 12 september is het weer zover! Tussen het Smaragdplein en het Tolsteegplantsoen en straten daar tussenin is dan weer van alles loos: Braderie en rommelmarkt, op maar liefst 120 beschikbare kramen, kinderattracties, open podium, muziek, vermaak, lekkere hapjes, dans, sport, spel en vooral veel gezelligheid.

Qua optredens staan op twee podia, Smaragdplein en Tolsteegplantsoen, op het programma: het Koninklijk Utrechts Dilettanten Orkest(KUDO), de IJsselzangers (Montfoorts koor met zeemansliederen en oud  Hollands repertoire), showdans door My Motion Talisker,  (rockband die genoemd is naar het favoriete whisky-merk van de bassist), popgroep The Outback, turnuitvoering door Longa én de volks-, feest- en smartlapzangers Jurjen Kers en Ronnie van Bemmel.

jurjen kers.jpgInmiddels is het programma op de twee podia (onder voorbehoud) bekend:

  Smaragdplein    Tolsteegplantsoen 
10.00      My Motion (showdansgroep)  
10.30 Jurjen Kers (zanger)    Talisker (rockband) 
11.00  My Motion (showdans)     
11.30  The Outback (popgroep)    IJsselzangers (shantys-koor) 
12.00      Longa (gymnastiek) 
12.30  IJsselzangers (koor)    Jurjen Kers (zanger) 
13.30  Talisker (rockband)    KUDO (harmonieorkest) 
14.30  KUDO (harmonieorkest)    The Outback (popgroep) 
15.30  Ronnie van Bemmel  (zanger)    J Street Band (dansen!) 
16.30  CD-muziek    Ronnie van Bemmel (zanger) 

 Wilt u zelf een kraam huren voor slechts € 17? Of zélf optreden op het open podium? Misschien wilt u wel als vrijwilliger meehelpen aan het welslagen van dit grootschalige evenement? Dat kan allemaal; neem hiervoor (email)contact op met: hoogravens_belang273@hotmail.com

 

Heeft u, als nieuwe wijkbewoner bijvoorbeeld, toevallig nog nooit gehoord van de Happening Hoograven? Kijk & lees dan hier hoe leuk het twee jaar geleden was: http://aanzetnet.nl/content/pdf/aanzet_2007_sep_okt.pdf

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten