Rotsoord Mysterie (12 september)

Rotsoord MysterieDe 18e eeuwse Utrechtse uitvinder Abraham Keer woonde op Villa Rotsoord. Daar waren met regelmaat bliksemschichten te zien achter zijn ramen. Zijn luchtballon was de eerste in Nederland die de lucht in ging! Maar helaas, de ballon stortte neer en Abraham Keer verdween. Wat is er nog van hem te vinden, wat heeft hij achter gelaten? Zoek mee naar de oplossing in een echt mysteriespel op Rotsoord!

In het weekend van 12 & 13 september hoeft niemand zich te vervelen want dan zijn er veel openbare activiteiten; zowel in de stad als in de buurt. Toevalligerwijze vinden er op zaterdag 12 september twee ‘concurrerende’ evenementen plaats in de wijk. Op een steenworp afstand van elkaar, aan twee kanten van de Briljantlaan, kunt u én naar de Hoograven Happening  op het Tolsteegplantsoen e.o. (zie elders op deze site) én naar het Rotsoord Mysterie, op  Rotsoord e.o., een feestelijke belevenis waarin de historische figuur Abraham Keer dus postuum een centrale rol speelt.

Ga achter de vleermuizen aan; een alchemist doet smaaktesten op het oogstfeest in de kinderboerderij; bezoek het clubhuis van de Harley- Davidson Club Utreg; vaar mee met een geheimzinnige boottocht; zoek naar een schat in de nacht of swing op de plaatjes van een Easy Aloha. Het spektakel ‘Rotsoord Mysterie’ is spannend, leuk én geheimzinnig. 

Bekijk alle details op de site van Stichting Rotsoord Nu.

Heeft u dan toch nog tijd over dat weekend, dan is er ook nog het Utrechtse Uitfeest, én de Open Monumentendag.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten