Derde overval op bakkerij binnen twee jaar

Het was zaterdagochtend 22 augustus voor de derde keer binnen twee jaar dat medewerksters van Bakkerij Boonzaaijer aan de Hooft Graaflandstraat/hoek ’t Goylaan  werden opgeschrikt door een overval. (Zie ook het bericht hieronder) Vorig jaar november werd de winkel overvallen door een man die dreigde met een mes. Een paar maanden eerder gebeurde hetzelfde.
Zaterdagmorgen drong een nog onbekende man de winkel binnen en eiste de inhoud van de kassa op. Een medewerkster vluchtte daarop naar achteren om hulp te vragen aan haar collega. Daarop trok de overvaller met geweld de geldlade uit de kassa en ging er mee vandoor.  Gezien het tijdstip van de roof, half tien, zal de buit niet groot zijn geweest. ,,Maar”, zegt directeur Roelofs van Boonzaaijer in AD/Utrechts Nieuwsblad,.,,de impact van zo’n overval is enorm voor de medewerksters.’’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten