Tevergeefs in het water gesprongen om aan de politie te ontkomen.

De politie heeft in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 augustus bij 't Goylaan een man aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren. Zijn poging om via het water zwemmend aan de opgetrommelde agenten te ontkomen bleek verloren moeite..
 
De politie werd diep in de nacht gebeld over een mogelijk conflict tussen een aantal personen op ’t Goylaan. Ter plaatse zagen agenten dat een aantal vermeende ruziemakers er vandoor ging bij het zien van de politieauto. De agenten zetten te voet de achtervolging in. Eén verdachte trachtte te ontsnappen door in het water te springen. Hij kon echter aan de overkant worden aangehouden.
De 24-jarige man uit Utrecht, gaf toe dat er een conflict geweest was, maar zei dat hij niet wist waarover. De politie vermoedt dat het te maken heeft met verdovende middelen.. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten