Albert Heijn opent 8 juli

Albert Heijn opent 8 juliDe nieuwe Albert Heijn aan ’t Goylaan opent op woensdag 8 juli om 18.00 uur.

De voorbereidingen voor de nieuwe supermarkt zijn in volle gang. Het wordt een grote winkel van zo'n 1000 m2 die het volledige AH-assortiment biedt. De winkel beschikt over een deli/kaasafdeling, een uitgebreid versaanbod en verschillende kookconcepten zoals Kies & Kook. Klanten kunnen gebruik maken van de circa 60 gratis parkeerplaatsen bij de winkel.

 

 

Openingsactie
Albert Heijn organiseert een speciale openingsactie waarbij inwoners gratis winkelen voor het goede doel kunnen winnen. Uit alle aanmeldingen kiest Albert Heijn er drie uit. De winnaars gaan op de dag van de opening op hun gemak winkelen in de nieuwe supermarkt. Vanwege de opening zijn er in de winkel in de weken na de opening extra veel proeverijen en scherpe aanbiedingen. Daarnaast krijgen alle klanten bij besteding van minimaal €15 een gratis taartje vanaf 8 juli 18.00 uur tot en met zaterdag 11 juli.

Openingstijden
De openingstijden van de winkel zijn:
maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag: 8.00-20.00 uur
donderdag en vrijdag 8.00-22.00 uur

Het adres: 't Goylaan 83

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten