Speelotheek Ravelijn zoekt vrijwilligers

SpeelotheekSpeelotheek Ravelijn in Hoograven is een speelgoeduitleen en een informatiepunt voor kinderen tot ongeveer 9 jaar en hun ouders. Het is ook een gezellige ontmoetingsplek waar gespeeld en gepraat kan worden.
Er werken17 vrijwilligers in de speelotheek die eens in de twee of drie weken een dienst draaien. Vaak hebben ze zelf kinderen (en kunnen die meenemen), maar er zijn ook vrijwilligers die zich gewoon bij de kinderen betrokken voelen.
Twee vrijwilligers zijn op de uitleendagen aanwezig: woensdagochtend 9.00 -11.00 uur en donderdagmiddag 15.15 – 16.30 uur. In de schoolvakanties is de speelotheek gesloten.

 

De vrijwilligers zijn het gezicht van de speelotheek en zij helpen ouders waar nodig met de speelgoedkeuze. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom en nodig voor het succes van deze belangrijke voorziening. Na de zomervakantie begint een nieuw seizoen. Omdat een aantal vrijwilligers na ruim 10 jaar (!) afscheid van ons neemt zoeken wij nieuwe enthousiaste mensen.
Als tegenprestatie voor de inzet bieden we een gratis jaarabonnement, een gezellige werkomgeving en gratis cursussen op het gebied van spelen en speelgoed. Jaarlijks is er een gezellig etentje voor de vrijwilligers. In hun werk worden zij begeleid door coördinator Annemiek van Gurp. Zij kan vrijblijvend informatie geven over alles wat de speelotheek aangaat.

Annemiek van Gurp is te bereiken op 06–81687651 (spreek de boodschap in en zij belt snel terug) of via e-mail a.gurp@portes.nl

Wij zijn benieuwd naar de reacties.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten