Informatiebijeenkomsten ProRail

foto: Shirley de JongDe plannen voor het spooruitbreidingsproject VleuGel/Randstadspoor in de regio Utrecht hebben de laatste jaren steeds meer vorm gekregen. Onderdelen van dit project zijn: de spooruitbreiding tussen Utrecht Centraal en de Rijksweg A27, het nieuwe station Vaartsche Rijn en het vernieuwen van station Lunetten. Naast de aanleg van deze spoorvoorzieningen is ook de gemeente Utrecht drukdoende om de plannen voor een nieuw hoogwaardig vervoer systeem steeds meer vorm te geven.

Een spoorbouwproject zoals hierboven omschreven roept vaak veel vragen op bij de omwonenden van zo’n project. Om veel van deze vragen te beantwoorden en om u een duidelijker beeld te geven over wat er allemaal staat te gebeuren, organiseert ProRail in afstemming met de gemeente Utrecht twee informatiebijeenkomsten.

  • Dinsdag 25 maart van 19.00 – 21.00 uur in het  ROC aan de Vondellaan 174
  • Dinsdag 1 april van 19.00 – 21.00 uur in het Aristo Zalen Centrum aan Brennerbaan 150

Beide avonden worden gelijk ingedeeld. Inloop vanaf 19.00 uur met om 19.30 uur een presentatie, waarbij op 25 maart de nadruk met name ligt op het spoor en het nieuwe stationsgebied Vaartsche Rijn en op 1 april zal het spoor en het stationsgebied Lunetten meer besproken worden.
Voor, tijdens en na de presentatie kunt u terecht bij de informatiepanelen waar ook deskundigen rondlopen die uw vragen kunnen beantwoorden.

U bent van harte uitgenodigd om bij een van deze informatiebijeenkomsten aanwezig te zijn.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten