Jouw Beweegmaatje

Regelmatig bewegen is van groot belang voor een gezond leven, maar toch  bewegen veel mensen te weinig! De drempel om daar verandering in te brengen  blijkt te hoog. De overheid roept particulieren op om te helpen die  rempel te  verlagen.

Daarom is de website www.jouwbeweegmaatje.nl opgezet. Op deze website  kan iedereen op zoek gaan naar een beweegmaatje in eigen buurt, plaats of  regio.
Want samen bewegen is veel leuker dan alleen! De website is een initiatief van een zevental mensen met verschillende achtergrond (communicatiewetenschappen, bewegingswetenschappen en webdesign) en heeft géén winstoogmerk. Er zijn op dit moment al meer dan 1300  aanmeldingen. Het sportieve team van jouwbeweegmaatje.nl wil de site graag onder de  aandacht brengen van veel mensen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten