Sponsors voor st. Nieuw Rotsoord

Schip met geldNieuw Rotsoord is niet meer weg te denken als ontmoetingsplek. Het is een groene oase in de wijk Hoograven, waar jong en oud, allochtoon en autochtoon heen gaan om even tot zichzelf te komen. Alom waardering voor de geweldige prestatie die vrijwilligers hier hebben geleverd. Ook bij de ondernemers in de wijk, want zij weten als geen ander wat er allemaal nodig is om een bedrijf als de dierenweide goed te laten draaien. De ABN-Amro op het Smaragdplein gaat de Stichting Nieuw Rotsoord daarom sponsoren, evenals fitnessclub Body Business en 11M makelaars. Zaterdag 30 juni leverde José van Huussen namens de ABN-Amro met de bakfiets een lading voer af op Briljantlaan 101.

De sponsors hebben toegezegd dat hun steun zich niet beperkt tot een éénmalige bijdrage. Van Huussen: "Continuïteit in onze klantcontacten is een groot goed. Juist omdat Nieuw Rotsoord in onze wijk een belangrijke ontmoetingsplek is geworden hechten wij er als lokale ABN Amro bank aan om aan die continuïteit te kunnen bijdragen door de komende twee jaar de dieren van voedsel te voorzien. Maatschappelijk betrokken en actief in de wijk, dat is waar wij als ABN Amro Smaragdplein voor willen staan ".

De ABN-Amro schoot de stichting Nieuw Rotsoord overigens al eerder te hulp, toen er in 2004 op zeer korte termijn een bankrekening moest komen, waar de gemeente Utrecht subsidiegeld naar kon overmaken. Wat geen van de andere banken lukte, maakte de ABN-Amro voor elkaar. En ook Body Business en 11M makelaars lieten al eerder blijken zich betrokken te voelen bij de dierenweide. Zo organiseerde de fitnessclub in 2006 een spinning marathon, waarvan de opbrengsten daar Nieuw Rotsoord gingen. En 11M denkt momenteel hardop mee over de vraag hoe meerdere sponsors warm gemaakt kunnen worden voor de realisatie van een grote waterspeelplaats voor de kinderen. Een project waarvoor de gemeente Utrecht naar alle waarschijnlijkheid ook een deel van de kosten op zijn schouders neemt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten