Raadsleden naar BEFU-terrein

Woensdag 27 juni waren gemeenteraadsleden door buurtbewoners uitgenodigd om te kijken op het BEFU-terrein. Op basis van vele emails van bewoners, het ontbreken van goede argumentatie en uiteindelijk te weinig onderzoek naar alternatieve locaties voor Van Hees, is de inschatting dat verschillende partijen tegen gaan stemmen.
In de buurt zijn 400 handtekeningen opgehaald, er zijn zeer vele emails aan raadsleden gestuurd, overal in de buurt hangen "nee tegen 220 vrachtauto’s" stickers, enz.
 
De initiatiefnemers van de handtekeningenactie zijn in contact met RTV Utrecht. De SP heeft een pamflet opgesteld en een raadslid van D66 heeft op Radio M hierover gesproken. De wethouder komt voor de raadsvergadering  nog met resultaten van een verkeerscan.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten