Protesten tegen bouwplannen BEFU-terrein

Al vele bewoners hebben geprotesteerd bij de gemeenteraad  tegen de komst van een bedrijf op het BEFU-terrein in het zuiden van Hoograven. De bezwaren liggen voornamelijk bij de toekomstige vrachtwagenroutes door een WOONwijk. Zware vrachtwagens moeten hun weg gaan zoeken door smalle straatjes of de al zo drukke en onveilige Hoofdgraaflandstraat kiezen. Kinderen van drie basisscholen moeten regelmatig deze onveilige weg oversteken waar ook al een bus gebruik van maakt. De luchtverontreiniging verslechtert nog meer, in een wijk die omsingeld is door snelwegen.

De bewoners zijn van mening dat het bedrijf elders geplaatst moet worden, een bedrijventerrein is genoemd. Dan vormen de boten van het bedrijf ook geen last voor de roeiers van de drie roeiverenigingen. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten