Inspiratie opdoen voor tuin of balkon?

Zaterdag 12 mei: Plantjesmarkt bij de Moestuin Maarschalkerweerd.           Nu het weer volop lente is, wordt het weer tijd om aandacht te besteden aan tuin of balkon. De Moestuin Maarschalkerweerd en de vereniging Groei en Bloei helpen een handje. Op zaterdag 12 mei vindt een Plantjesmarkt plaats. De entree is gratis. Van 10.00 uur tot 15.00 uur verkopen de leden van Groei en Bloei vele soorten eenjarige en vaste planten die zij zelf hebben opgekweekt. Ook zijn er kleine decoraties te koop voor huis en tuin. Kinderen die hun moeder willen verrassen voor Moederdag (zondag 13 mei), kunnen voor Euro 1,50 een Moederdagboeketje maken of een ketting rijgen. Zoals elke zaterdag zijn er verse, veelal lokaal geteelde groenten en fruit te koop bij de groentenkraam.

De locatie is het terrein van de Moestuin Maarschalkerweerd, gelegen aan de Laan van Maarschalkerweerd 2. Wanneer u vanaf stadion Galgenwaard richting Bunnik gaat, ligt de ingang van de Moestuin vlak na het passeren van de Kromme Rijn aan uw linkerhand. Voor een routebeschrijving en meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.moestuinutrecht.nl . De website van Groei en Bloei, afdeling Utrecht vindt u op utrecht.groei.nl .

Groei en Bloei is een landelijke vereniging met ca 70.000 leden. Er zijn 150 afdelingen die lezingen, cursussen, workshops, excursies en andere activiteiten organiseren voor alle leden en belangstellenden

De Moestuin Maarschalkerweerd zet zich in voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zo biedt de tuin een plek voor dagbesteding voor mensen met een handicap en mogelijkheden voor arbeidsintegratie voor mensen met een psychologische en/of sociale problematiek. Verder werkt er op de tuin ook een groep vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steekt. De tuin biedt tevens een leerplek aan kinderen van het basisonderwijs.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten