Ruilwinkel Lunetten opent haar deuren

Woensdag 2 mei, om 13.00 uur, opent ruilwinkel Lunetten haar deuren. De ruilwinkel bevindt zich op de mooie stadsboerderij de Koppelsteede. De opening gaat gepaard met taart en vermaak. Dus kom woensdag 2 mei, of op een van de andere openingsdagen, langs om uw spulletjes, die u niet meer gebruikt maar waar een ander nog veel plezier aan kan beleven, te ruilen in de ruilwinkel. De ruilwinkel werkt heel eenvoudig: u krijgt waardebonnen voor uw spulletjes die bij ons inlevert. Met deze waardebonnen kunt u zelf iets uitzoeken in de winkel.

Krijgt u wel eens een cadeautje waarvan u niet goed weet wat u er mee moet?  Heeft u speelgoed of spelletjes waar niet meer mee wordt gespeeld, boeken die u niet meer leest of andere prima spulletjes waar u eigenlijk niets meer mee doet? Maakt u mooie dingen en wilt u die ter beschikking stellen aan anderen? Dan is de ruilwinkel iets voor u.

De ruilwinkel Lunetten is iedere eerste woensdag en laatste zaterdag van de maand geopend van 13.00-16.00. Noteer de openingsdagen alvast in uw agenda: 2, 26 mei; 6, 30 juni; 4, 28 juli; 1, 25 augustus; 5, 29 september; 3, 27 oktober. Wilt u meehelpen of meer informatie bel dan met Olga Verwaal: 030-2516176.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten