Gemeenteraad komt naar de wijk

Op 4 april komen gemeenteraadsleden naar de wijk. Deze avond gaat geheel in het teken staan van de plannen rondom en op het gebied Rotsoord. Maar uiteraard kunnen ook andere zaken besproken worden tussen bewoners en raadsleden. Eerst wordt een fietstocht gemaakt, start 19.30 uur bij Pastoe.  Een korte wandeling op de Dierenweide Nieuw Rotsoord met een uitleg van de bezwaren van het nieuwbouwplan op de erfgrens is onderdeel van de rondleiding. Om 20.30 uur gaat iedereen naar Pastoe voor een plenaire bijeenkomst. De actiegroep van bewoners die een handtekeningenactie tegen de hoge bouwhoogtes heeft opgezet, zal ook aanwezig zijn. Alle bewoners van wijk Zuid zijn welkom.

Programma   19.30 uur: Verzamelen bij de ingang van Pastoe/DCC, Rotsoord 3     19.30-20.30 uur: Fietstocht door en om Rotsoord heen, kort bezoek aan Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101     20.30-22.00 uur:  Gesprek tussen bewoners en raadsleden bij Pastoe/DCC, Rotsoord 3.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten