Werkgroep Lucht en Geluid in Lunetten

ImageDe werkgroep Fijnstof, die eerder is opgericht binnen het BOL (Bewonersoverleg Lunetten), heet voortaan: Werkgroep Lucht en Geluid. In deze naam komt het aandachtsgebied van de werkgroep beter tot uitdrukking. Voelt u zich betrokken bij dit aandachtsgebied? Kom dan op 16 januari naar de vergadering in de Musketon. Aanvang 20.00 uur. Wilt u meer weten? Mail naar bol@lunetten.nl.  

De snelwegen die om onze wijk liggen vormen een zware milieulast, ten aanzien van lawaai, stof en luchtvervuiling. De werkgroep wil de ernst en gevolgen hiervan in kaart brengen en de overheid bewegen tot maatregelen. De werkgroep heeft haar eerste actie achter de rug. Vandaag heeft zij nl. een inspraakreactie verstuurd op het voornemen van Rijkwaterstaat om de A27 tussen Lunetten en Rijnsweerd te voorzien van twee extra rijstroken. Deze reactie is mede op basis van reacties van Lunettenaren opgesteld. De inspraakreactie is te lezen onder Ingezonden op www.lunetten.nl . Ook vindt u hier uitleg over de procedure van het Inspraakpunt Verkeer en Waterstaat.   bron: Werkgroep Lucht en Geluid   20-12-2006

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten