Doe mee!

KonijntjesVoor wie:  de denker-doener mét initiatief die vrijwilligerswerk wil doen. Wij bieden:  mogelijkheden voor ieders talent, passend in ieders agenda.  

Dierenweide Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101. Als je interesse hebt in vrijwilligerswerk bel dan 06 52155425 of stuur een email naar: beheerder@nieuwrotsoord.nl

Ik doe mee!  Verslag van een bijeenkomst.
Het was een winderige avond, dinsdag 31oktober. Op Nieuw Rotsoord kwamen vrijwilligers bijeen. Oude en nieuwe. Zij bespraken de mogelijkheden om de dierenweide nog mooier te maken, nog meer activiteiten te starten en toch de kwaliteit van de huidige groene oase te behouden. Als reactie op de vraag wat hen motiveerde, gaven ze zonder uitzondering aan: de mogelijkheid iets te doen wat je leuk vindt, op momenten dat het je uitkomt en in een omvang die je schikt. Heeft u ook interesse, kom dan eens praten met Angelique Jacobs, de beheerder.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten