Actieve Fotogroep

CameraVind je fotograferen leuk?

Sinds 1959 bestaat er een actieve fotogroep bij NIVON Federatie Utrecht. De fotogroep organiseert verschillende activiteiten, o.a. clubtochten, lezingen, naar exposities gaan en zelf exposeren. Daarnaast neemt de groep deel aan diverse fotowedstrijden. De leden van de groep hebben veel plezier in het fotograferen en willen dit graag overdragen. Om de week is er op maandagavond een clubavond. Tijdens deze avond worden elkaars foto’s besproken. Dus….. ben je geïnteresseerd, kom dan eens langs op onze fotogroep avond, die wordt gehouden in het Nivoncentrum, Rotsoord 20.

Meer informatie bij: Huub Oostveen, tel. 6032659 of Gerard Jansen, tel. 2886904.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten