Villa Vrede viert derde verjaardag op 4 maart a.s.

Op  zaterdagmiddag 4 maart 2017 viert Villa Vrede, huis van ontmoeting en ontspanning voor vluchtelingen en migranten in de stad Utrecht, haar derde verjaardag. Tijdens festiviteiten van ‘Expeditie Villa Vrede’ zijn jong en oud van harte welkom om dit feest mee te vieren.

Er zijn allerlei creatieve en sportieve activiteiten zoals schilderen, teamspelen, hindernisbaan, schminken voor kinderen, live muziek, maar uiteraard is er ook lekker eten en drinken. Kinderen kunnen o.a. broodstokken maken en op het vuur roosteren. Op deze laagdrempelige manier kan men nader kennis maken met Villa Vrede en haar bezoekers uit diverse landen. Een soort ontdekkingstocht, maar dan dicht bij huis en niet in de jungle. Ook het nabijgelegen grasveld zullen onderdeel zijn van Expeditie Villa Vrede.

Villa Vrede is blij dat ze dit kunnen vieren. Dit is niet vanzelfsprekend, maar ook dit jaar weer mogelijk dankzij de trouwe steun van Oranjefonds en KerkinActie, nieuwe fondsen en vele andere fondsen, kerken en particulieren. Ze zijn blij dat de Gemeente Utrecht vanaf dit jaar het werk ondersteunt via het Initiatievenfonds. Zo kan Villa Vrede hun huis open houden voor een kwetsbare groep die op weinig plekken welkom is.

Waar:  Villa Vrede, Wijnesteinlaan 4, Utrecht
Wanneer: za. 4 maart, 13.00 – 17.00 uur
Meer info: www.villavrede.nl en www.facebook.com/villavrede
Contact: info@villavrede.nl en tel. (030) 877 8095

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten