Hovenier helpt Nieuw Rotsoord

Rotsoord1

Marco Franken aan de slag

Hovenier Marco Franken van het Utrechtse hoveniersbedrijf Tuinrijck komt woensdag 24 februari de fruitbomen snoeien in de boomgaard van kinderboerderij Nieuw Rotsoord. Om de zeldzame hoogstamfruitbomen in optimale conditie te krijgen en te behouden, is Frankens deskundige en geheel vrijwillige hulp meer dan welkom!

Tuinrijck en Nieuw Rotsoord nemen deel aan het project Hovenier Helpt. De hoveniersbranche wil met dit initiatief Nederland groener en daardoor leefbaarder maken. Instellingen en ook particulieren die wel wat deskundige hulp van een ervaren hovenier kunnen gebruiken, maar daarvoor niet het budget hebben, kunnen een beroep doen op Hovenier Helpt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten